Autolaina

nopeelaina

“Lainan hakemisen pitää olla helppoa – Nopeelaina.fi”

Lainan hakeminen voi tuottaa monelle harmaita hiuksia. Autolaina on Suomalaisten toiseksi suurin laina, joka otetaan asuntolainan lisäksi. Sen takia eri lainavaihtoehtoja kannattaa vertailla. Voit säästää jopa tuhansia euroja. Autoja varten lainan ottaminen on hyvä vaihtoehto, jos autotarve on pakollinen esimerkiksi kun autoa tarvitaan päivittäin. Riippuu täysin merkistä ja vuosimallista kuinka paljon lainaa tarvitset vai tarvitsetko ollenkaan.

Mikä autorahoitus on järkevä valita? Ensin on hyvä tutustua eri rahoitusvaihtehtoihin huolellisesti, ja vertailla eri autolainojen kustannuksia. On tärkeää kiinnittää huomiota esimerkiksi lainojen kuukausimaksuihin ja hallintopalkkioihin, jotka nostavat lainan kustannuksia varsinkin pitkällä aikavälillä. Nopeelaina.fi auttaa lainasi  valitsemisessa, löydät nopeelaina.fi:n sivuilta ohjeet lainan hakemiseen ja pääset hakemaan lainaa suoraan.

Auton rahoitus onnistuu myös vakuudettomalla kulutusluotolla, jota on mahdollista hakea lähes kaikilta lainantarjoajilta. Voit myös halutessasi pyytää omalta pankiltasi tarjousta autolainaan ja verrata netistä saatuihin lainatarjouksiin. Näin löydät aina edullisimman lainan.

Autolainan voi rahoittaa myös osamaksulla. Monesta autoliikkeestä saat osamaksurahoitusta varten tarjouksen oston yhteydessä. Osamaksusopimus tarkoittaa sitä, että saat lainaa varten kiinteän koron ja pitkän maksuajan. Osamaksu on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, kun ostetaan autoa. Leasing-rahoitus on myös yksi vaihtoehto, mutta emme avaa sitä sen enempää.

Leasing on myös yksi suosituista vaihtoehdoista autoa haluaville. Liisaaminen tarkoittaa ikäänkuin määräaikaista auton vuokraamista tietyillä ehdoilla. Vuokra-aika on pitkä, yleensä noin 5 vuotta ja leasing-maksua suoritetaan joka kuukausi. Ero liisingin ja osamaksusopimuksen välillä on että sopimusajan päätyttyä auto ei siirry vuokraajan omistukseen vaan yrtiys ostaa auton takaisin määriteltyyn hintaan. Vuokraajan on myös mahdollista lunastaa auto itselleen sopimuksen päätyttyä.

Leasing on järkevä ratkaisu silloin kun halutaan välttää taloudelllisia riskejä. Leasing sopimuksen hintaan sisältyvät huollot ja määräaikaishuollot sekä vakuutusmaksut. Jos autoilija vaihtaa autoaan lyhyin väliajoin on leasing paras ratkaisu. Leasing-sopimuksiakin on erilaisia, kannattaa tutustua ehtoihin tarkasti ennen päätöksen tekemistä.

Lainavertailu on kannattavaa myös muissakin tapauksiaa kuin autolaina. Esimerkiksi kulutusluottojen ja joustoluottojen vertailulla voi säästää satoja euroja. Sitäpaitsi säästät aikaa ja rahaa kun teet sen ammattilaisen kautta.

Lisätietoa lainaamisesta ja lainaamiseen littyvistä kysymyksistä löydät nopeelainan sivuilta, se on uusi 2018 perustettu lainavertailu josta on mahdollista löytää sopiva laina.

 

Nopeelaina.fi – kattavin lainavertailu