Taka ja etuakselit

Useat eri rakenteeseen liittyvät tekijät vaikuttavat auton suorituskykyyn ja ajo-ominaisuuksiin. Tärkeimpiä tekijöitä ovat auton akselijärjestelmä ja pyörien ripustus. Ripustus välittää tien ja auton välillä vaikuttavat voimat koriin ja runkoon ja vaikuttaa merkittävästi auton käyttäytymiseen ja ajomukavuuteen. Taka-akseli-tuoteryhmässä on suuri valikoima auton ripustuksen osia. Valikoimassa on muun muassa seuraavia osia: Taka-akselin holkki (myös polyuretaanisena), tukivarsikallistuksenvakaajan / poikittaistuen / välitangon holkki sekä tukivarsi ja vakaimen kannatin.

Etu-akseli tuoteryhmään  kuuluvia osia ovat etuakselin palloniveletkolmiotukivarretkallistuksenvakaajan tanko/vipuraidetangon pääraidetangottukivarrettukivarren laakeritpallonivelet ja erilaiset holkit.

Osta tuotteita

Lisätiedot

Merkit

Audi Bmw Chevrolet Chrysler Dacia Dodge Fiat Ford Honda Hyundai Jaguar Jeep Kia Lexus Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Rover Saab Seat Skoda Smart Ssangyong Subaru Suzuki Toyota Volvo Vw